Предоставено от Blogger.

Медитация "Пътешествие в Храма на Виолетовият Пламък"

Концентрирайте се върху сърдечната си чакра и изразете намерението и желанието си да бъдете изпълнени с прекрасните енергии на своето божествено присъствие.
Вие можете да направите това по следният начин:
"В името на Аз-ът, който е в мен и който съм. В името на Бога на моята същност, сега аз моля всяка моя клетка, всеки мой атом  и всеки мой електрон, моите четири телесни системи, всички мои ефирни тела, всяка моя частичка живот, който живея във всички измерения и състояния на съзнанието. Аз моля те да бъдат изцяло изпълнени с чудесата и великолепието на енергията на Виолетовият Пламък на Свободата и Любовта.  И аз моля сега те да бъдат пълни и изпълвани отново и отново двадесет и четири часа в денонощието, всеки ден от моя живот!"
Докато вие се изпълвате с енергията на Виолетовият Пламък изразете своето намерение да се отправите с мен и със своят Висш Аз в пътешествие из Храма на Виолетовия Пламък в петото измерение. Този храм представлява сам по себе си ефирна, петизмерна физическа структура и всички хора имат достъп до него по всяко време. Вие също можете да го посещавате, когато си пожелаете чрез своите ефирни тела.
В Храмът гори Виолетов огън, подхранван от нашата и на всички живи същества Любов, Преданост и Благослов към Живота, Човечеството, Планетата е Бог.
Това е мястото, където Учителят Сен Жермен прекарва голяма част от времето си заедно със своята прекрасна спътница Гуан Ин и легионите от Ангели на Виолетовият Лъч. От тук Учителя изпраща и зарежда Земята с Божествен Пламък.
Продължавайте да вдишвате колкото се може повече енергия, която после да отдадете на физическото си тяло, когато се върнете в пълно съзнание.
Сега се намирате в огромна кръгла зала с висок таван и в нея навсякъде се усеща присъствието на Виолетовият Пламък. Стените на помещението са направени от чист виолетов аметист, подът е застлан с гладки плочки от аметистови кристали с по-светъл оттенък. Минавайки покрай стените от аметист забелязвате множество множество огньове с виолетови отблясъци, които създават усещането за вълшебни звездни видения.
Стаята е достатъчно светла. Тя е изпълнена с десетки фонтани с разнообразни форми и размери, които разпръскват всевъзможни оттенъци на виолетовият цвят и магическа игра на звуци и отблясъци. Феите на водата се наслаждават и участват в тази игра на енергии и светлина. И вие виждате и изпитвате техният възторг от играта.
Феите на светлината също участват, създавайки от енергията на светлината красиви цветя във всички оттенъци на бялото, златистото и виолетовото. Вие виждате как ви приветстват и благославят, и как ви приканват да споделите тяхната радост и блаженство.
Вие виждате как безчет ангели на Виолетовият Лъч се насочват към вас с Любов и Благоговение.
И разбирате, че Великият Пламък на Любовта не е изгарящ, а прохладен. 
В стаята има няколко стола. Изберете един от тях и го поставете там, където се чувствате най-удобно и комфортно в залата. Столовете са направени от чист виолетов кристал и под всеки от тях гори виолетов пламък.
Този пламък се разпалва, разраства и ви обгръща постепенно.През долните чакри той прониква във вас и изпълва всяка частица от тялото ви.
Още един пламък се намира над главата ви. И този лъч божествена светлина прониква през коронната ви чакра, и също изпълва всяка клетка на тялото ви.
Приемете доброволно и съзнателно в сърцата си тази енергия. Вие се изпълвате с Виолетовият Пламък на Свободата както никога досега. Около вас кръжат ангели на Виолетовият Лъч, изливащи чаши с виолетов огън и любов във вашето енергийно тяло и поле, както и в различните аспекти на живота ви, които се нуждаят от изцеление.
Всеки от вас ще усети това по различен, собствен и неповторим начин.
Продължавайте да вдишвате прана и енергия.
Сега вие сте застанали пред Учителя Сен Жермен и пред неговата съпруга и любима Гуан Ин. Богинята на милосърдието и състраданието ви изпълва със своята любов и впечатва в аурата ви своят пламък на състраданието, който се явява и енергия на Седмият Лъч.
Сега моля всеки един от вас да се разтвори и да достигне възможно най-висока степен на състрадание към себе си и хората, които обича и за които моли изцеление.
Помолете се енергията на състраданието и прошката да навлезе във вас и във всичко и всеки, за когото молите за изцеление. Да навлезе в живота ви.
Позволете желаната промяна да се случи!
Останете в състояние на блаженство, спокойствие, хармония толкова време, колкото желаете.
Говорете със Сен Жермен и Гуан Ин, формулирайте намерението си напълно да бъдете излекуван, трансформиран, преобразен. Заявете желанието си да излекувате травмите от миналото и настоящето.
Стаята е изпълнена с истинска изцеляваща енергия и докато седите и се къпете в нея усетете как вълните на тъмната, негативната енергия във вас и около вас се разтварят, изсветляват, изчистват. Как енергиите на Виолетовия Лъч ги обливат и разтварят. Как разтварят всички ваши проблеми, тревоги, страхове и болки.
Започвате да се чувствате по-леки, ефирни, възвишени. Усетете лекотата и радостта как пронизват вашата същност. И колкото повече радост изпитвате, толкова по-леко ви става.
Позволете на Облекчението, Красотата, Любовта и Щастието да ви изпълнят изцяло и по всички възможни начини.
Продължавайте да ги вдишвате! Да ги чувствате! Да се изпълвате с тях!
Помолете Виолетовият Пламък да направи за вас всичко, което си пожелавате. Понякога между молбата и изпълнението и трябва да измине време, процес на изчистване - вашето, на кармата ви, на събитията, състоянията и връзките около вас.
Не бързайте - крачка по крачкаработете за своето тържество, за своята победа. Работете толкова време, колкото ви е необходимо.
Когато се почувствате готови се огледайте около вас и ще откриете нещо много важно:
За всяка ваша молба или желание се намират светли същества, Учители и Ангели, искащи и готови да помогнат!
Защото тук, в Храма на Виолетовият Пламък често се спират Ангели, Учителите ви и всички работници в Светлината, особено пък тези, призвани да помагат на хората. Спират се за да се заредят и поемат от енергията на Виолетовият Лъч. Защото небалансираната енергия на хората и на планетата ни "замърсяват" силовите им полета и те идват в Храма за изчистване и възстановяване.
Приканвам и и вие да направите същото. Останете в Храма на Виолетовият лъч толкова време, колкото искате и когато се почувствате напълно готови се върнете в телата си и в пълно съзнание.
И знайте, че винаги сте добре дошли в Храма в петото измерение. Винаги и по всяко време!
Вратите винаги ще бъдат отворени за вас. Великият Учител Сен Жермен ще бъде винаги там. И заедно със своите Ангели ще са винаги готови да ви приемат и обичат, да ви се притекат на помощ по всички възможни подходящи начини.
Защото да ви помагат и служат е най-голямата привилегия и радост за тях!

0 коментара:

Публикуване на коментар